Header Alt Text
Valutor:

coolamulets Amulett Hamsa onda ögat speglar befogenheter turkos skydd Lucky Charm hängande halsband 6WEj0uodeW

  • 1186 antal i lager

SEK199

Qty:

CoolAmulets® samling. Unika och speciella Hamsa Hand amulett tillverkad av rent rostfritt Steel.Made med himmelsblå Lab vuxit turkos ädelsten att Visa Perfection.Charm storlek: 30 X 35mm. Redo att bära med vackra 18 ”länk Style rostfritt stål kedja Necklace.Comes med presentask stil sammet påse.

Helt unik och en av slag Hamsa Hand amulett. Den är tillverkad av rent rostfritt stål och rymmer Lab vuxit turkos ädelsten. Denna amulett representerar magi och onda ögat befogenheter och gör det enskilda Good Luck Charm.

Hamsa Hand Symbol innebörd: Hamsa är World Wide vet symbol. Många människor över hela planeten använder hamsa hand som de flesta skydd symbol, vilket återspeglar negativiteten genom att hålla sin hand och skjuta det ifrån dig. Samtidigt ser Hamsa Hand mycket attraktiv och ögat fångar ögonen på andra människor, vilket gör dem ser direkt på amulett och inte på dig, håller dig säker från onda ögat.

BRA tur befogenheter och naturliga krafter av turkos ädelsten:

Turkos anses allmänt vara en Lucky Stone. Turkos är en sten av självgenomförandet som hjälper dig att bättre förstå dig själv, dina idéer och känslor. Det är ett fantastiskt stöd i fråga om att någon typ av analytiskt tänkande. Det är också förbättrar det övergripande mentala tillståndet genom att öka alla följande positiva mentala egenskaper: serenity, kreativitet, empati, positivt tänkande, känslighet, intuition, lycka visdom som resulterar i ett lugnare tillstånd som leder till större självförverkligande. Som en helande sten är turkos bland crystal healing master stenar. Enligt anhängare av den nya tidsåldern, kan dess befogenheter gynna hela kroppen. Den blå färgen har kommit till symboliserar ande eller sky källan för spiritister. Turkos skyddar och välsignar användaren. I själva verket några infödda kulturer höll tron att genom att bära det mänskliga sinnet blir ett med universum.