Header Alt Text
Valutor:

coolamulets Amulett magi fem spetsiga Super Star blå guld sten positiv lycka snidade hängsmycke halsband K8xeINLJCW

  • 2034 antal i lager

SEK218

Qty:

Handsnidade fem pekade stjärna från äkta och naturliga blå guld sten ädelsten kristall. Amulett storlek: 40mm (ca 1 ½ tum). Redo för slitage med justerbar bomull vaxat sladd som justeras från 15 upp till 24 inches lång. Varje stjärna är handgjorda och nr två bitar är någonsin detsamma att vara huggna för Hand. Naturliga ädelstenar används och kan eller kommer att ha naturliga prickar och inneslutningar vilket gör din amulett unika och speciella. Levereras med presentask stil Organza påse.

Känn dig som en Super stjärna med äkta och naturlig ädelsten stjärnigt amulett. Varje stjärna är handsnidade och absolut unika och speciella. Denna ädelsten-Star är tillverkad av blå guld sten Crystal Gemstone och innehar lycka, skydd och positiva krafter.

STAR SYMBOL innebörd:

De fem pekade stjärnan är en urgammal symbol som betecknar de fem elementen, jord, luft, eld, vatten och ande som ursprungligen användes som ett pentagram. Vi har tittat på stjärnorna för riktning och vägledning. Stjärnor erbjuda oss navigering när vi behöver det, och konsekvens när vi känner att försvinna. Den femuddiga stjärnan visas i sjunker av 35 länder inklusive USA, som det tros vara mycket stark och kraftfull symbol för lycka, skydd, rikedom, välstånd och överflöd.

Bo unikt, Lucky och skyddad med din egen Magic Star Amulet.

BRA lycka krafter och krafter av guld sten ädelsten:

Goldstone är mycket Grattis sten. Det gnistrar över genom att göra dig att Le och att generera positiv energi runt omkring er. Goldstone symboliserar också hopp och aktiverar hjärta chakra. Goldstone symboliserar människans uppfinningsrikedom för att förbättra ditt liv. Goldstone har varit känt att uppmuntra tron och framkalla lyckliga tankar. Det också stimulerar du fysiskt och balanserar din energi. Goldstone kan vara försiktigt upplyftande, vara en bra stämningsstabiliserande och förnyas din styrka. Goldstone är mycket lycklig för människor som är öppna sinnade och inte rädd för att ta extra steg framåt. Den lyser upp i oförutsägbara situationer, visar dig vägen ut. Goldstone har kallats stenen av ambition och enhet, och som sådan sägs bidra till att uppnå sina mål. Det hjälper också ta bort eller avvärja oönskade enheter från din miljö, vilket gör den till en skydd sten. Goldstone är ädelsten av visdom och vetenskaper, att hjälpa oss komma ihåg ljuset inom mörkret och visar oss att nå för stjärnorna.