Header Alt Text
Valutor:

coolamulets Guardian Angel Wing Live Laugh Love inspirerande amulett par Set agat röd kvarts halsband xXKdbGyKsc

  • 2001 antal i lager

SEK209

Qty:

CoolAmulets® Collection. Mycket unik och speciell inspirerande amuletter gjorda med Guardian Angel Magical Wing lycka charm. Dela en med din kärleks par eller bästa vänner som Yin Yang Half Amulet.

Live skratta Love charm är tillverkad av bas metaller och Angel Wing charm är tillverkad av rost fritt stål. Angel Wing är inte knuten till Gemstone och hänger separat på individuell hoppring. Ädelsten storlek: 30mm. Redo att bära. En Amulet kommer med populära 18 inch och en annan kommer med 22 tums Link Style rost fritt stål kedja. Comes med söt gift Style sammet Pouch.

Helt unik och en av de slag lycklig och inspirerande Live Laugh kärlek amuletter med Magic Angel Wing Lucky Charms. Angel Wing charm hänger separat på individuell hoppring och kan vara lika väl bärs separat eller tas bort av kedjan. En Medallion är gjord av äkta och naturlig svart Agate Gemstone och en annan är tillverkad av äkta och naturliga Cherry Red Quartz ädelsten och ser fantastiskt

Cherry Quartz Medallion är färgat i Cherry röd färg och behandling är inte permanent. Black Agate står för andligt skydd, lycka till och positiv energi. Cherry Red Quartz står för Evil ögon skydd, lycka till och magiska krafter.

Bo positivt och Magic med din egen Guardian Angel Wing inspiration amulett och dela en med någon du älskar och bryr sig om. Perfekt för kärleks par eller bästa vänner sharing.

Angel folklore och legend: änglar är andliga varelser som tros vara mycket mer kraftfull än människor. De har tänkt som skapelser av en separat ordning från människor och ibland som andar av högt utvecklade människor. Folk tror att vinklar har Super Natural befogenheter skydd och varje person kan ha sin egen ängel efter varje steg på vägen. De kan slå upp dina vägar precis framför dig, så att du tar en annan väg oavsiktligt.