Header Alt Text
Valutor:

coolamulets Infinity magiska Knut Lucky Coin och bra lycka till amulett Sodalit ÄDELSTEN hängande halsband rekzSEmsx6

  • 1077 antal i lager

SEK218

Qty:

Magisk amulett handsnidade som Infinity Symbol Totem.Infinity Charm tillverkad av äkta och naturliga Sodalit Gemstone.Holds antika Lucky Coin med fyra bra lycka Symbols.Gemstone Charm storlek: 1 ½ inches long.Comes med justerbar halsband, kortaste: 15 inches, längsta: 24 inches.

Detta är en av slag och unika Infinity TotemNecklace. Det är handsnidade från äkta och naturlig Sodalit ädelsten och innehar Lucky Coin med fyra bra lycka symboler. Sodalit innehar också befogenheter för lycka och positiv energi.

Infinity Symbol innebörd:

Denna unika symbol representerar oändlig befogenheter, som omvandlas direkt till ägaren. Evighetssymbolen representerar också evigheten. I forntida Indien och Tibet föreställde det perfektion, enighet och oändliga möjligheter. Det är kopplat till magi och representerar olika maktbalansen.  I moderna tider, det blev en sekulär matematiska symbolen för infinity i tal, tid eller utrymme och används av många människor för att locka universum befogenheter av positiv energi, oändlig lycka och skydd.

Kinesiska har varit känt som ett av de äldsta språken på planeten. Det är förmodligen orsaken, varför deras bokstäver och tecken inte ser någon närmare till alla andra språk. Kinesiska tecken håller en verklig innebörd, som representerar några av de mest kraftfulla symboler för en mänskliga slag.

Bo Lucky och unik med din egen individuella Infinity Amulet.

Lycka och skydd befogenheter SODALIT ädelsten:

Sodalit genljuder till ärkeängeln Michael, ärkeängeln av skydd, mod, sanning och styrka. Sodalit ger inre frid, så dess fredliga egenskaper kommer att flöda runt omkring dig. Samt, är Sodalit Extra Lucky Stone i allmänhet. Det påstås att lindra rädsla och bringa klarhet i sinnet och är en bra sten för psykiska skydd. Sodalit skyddar mot yttre negativ energi. Även rensar sinnet för djupare och klokare tänkande, aids logik tillsammans med öppna tredje ögat Intuition. Skyddar mot strålning (dator) och negativa krafter. Det har sagts att det längsta avståndet kommer du någonsin att resa är resan från huvudet till ditt hjärta. Detta är en gåva av Sodalit. Det klarnar upp mental förvirring och återupprättar inre frid. Sodalit stärker kraften i sinnet över kroppen och överbryggar gapet mellan dina tankar och dina känslor. Det hjälper också befria oss från gamla beteendemönster som inte längre tjänar oss.